Advies aan huis

We snappen hoe essentieel het is om de juiste raamdecoratie te kiezen voor de gewenste sfeer in jouw woning. Daarom presenteren we onze advies-aan-huis-service. Onze specialisten brengen een diversiteit aan kleurstalen en voorbeelden mee naar jouw locatie, zodat je de ideale raamdecoratie kunt selecteren die past bij jouw smaak en budget.

Vraag een adviesgesprek aan

  Veelgestelde vragen over advies aan huis

  Wanneer is het raadzaam om een adviesgesprek in te plannen?

  Heb je twijfels over welke raamdecoratie het beste aansluit bij jouw interieur, of zoek je een oplossing voor specifieke ramen zoals een draai-kiepraam?

  Precies op dat moment is het waardevol om een van onze experts uit te nodigen. Onze adviseur komt graag bij je langs om mee te denken en te kijken naar jouw specifieke situatie. Bovendien neemt de adviseur tijdens het bezoek de maten van de betreffende ramen op, wat erg praktisch is.

  Is de afspraak gratis?

  Ja, de afspraak is volledig gratis! Van het maken van de afspraak tot het ontvangen van het advies brengen we geen kosten in rekening. We delen graag onze expertise op het gebied van raamdecoratie en staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

  Hoe bereid ik mij voor op het adviesgesprek?

  Heb je al contact gehad met een van onze teamleden en een definitieve datum vastgelegd? Dan is het tijd om jezelf voor te bereiden door inspiratie op te doen!

  Het is nuttig om voorafgaand aan de afspraak een idee te hebben van welke raamdecoratie je aanspreekt en welke kleuropties je overweegt. Bestel vooraf kosteloze kleurstalen om thuis alvast een gevoel te krijgen voor de kleuren en materialen.

  Duik in onze inspiratieblogs en bekijk de sfeervolle foto’s op Instagram & Pinterest voor meer ideeën.

  Als je nog bezig bent met het inrichten van je hele woning, raden we je aan onze blogs te lezen over het creëren van een moodboard of om op de hoogte te blijven van de nieuwste interieurtrends!

  Wat volgt na het adviesgesprek?

  Als je volledig tevreden bent met de offerte, kun je je raamdecoratie bestellen. Gedurende dit proces informeren we je regelmatig over de voortgang van de productie, zodat je precies weet waar we staan en wanneer je kunt genieten van je nieuwe raamdecoratie.

  Zou je een foto van het uiteindelijke resultaat met ons willen delen zodra het hangt? Dit kun je bijvoorbeeld doen via ons Instagram-account. We kijken uit naar het eindresultaat!

  Klantenervaringen

  Hes Horren heeft me positief verrast! Ik heb prachtige gordijnen gevonden voor een uitstekende prijs.

  Prachtige gordijnen Gijs

  Mijn gordijnen werden razendsnel geleverd. De service was uitstekend, en ik kreeg goed advies bij de montage. Geweldig!

  Snelle levering Pim

  De transparante plisségordijnen brengen een aangename sfeer in mijn woonkamer, precies zoals ik wilde. De installatie verliep ook vlekkeloos.

  Sfeervolle plisségordijnen Ben

  De rolgordijnen die ik met korting heb aangeschaft, maken echt het verschil in mijn keuken. Ze zijn eenvoudig te bedienen en passen perfect.

  Mooie rolgordijnen Joris

  We vonden de online meetinstructies echt handig. Hoewel het aanvankelijk wat vreemd leek om gordijnen online te bestellen, maakten de heldere instructies en overzichtelijke website het proces eenvoudig.

  Handige instructies Brent

  Zekerheden van Hes Horren

  Helemaal op maat gemaakt

  Gratis advies aan huis

  Altijd 8 jaar garantie

  Tot wel 40% goedkoper dan in de winkel

  0
   0
   Offerte aanvragen
   Je winkelmand is leeg
   Scroll naar boven