Retourbeleid

Bij Gordijnendump staat uw tevredenheid centraal, en we streven ernaar om u op maat gemaakte gordijnen en horren van uitstekende kwaliteit te bieden, afgestemd op uw wensen. Neem alstublieft een moment om ons retourbeleid door te nemen, zodat uw aankoopproces soepel en bevredigend verloopt.

Standaard Producten

Voor standaardproducten (die niet op maat zijn gemaakt) geldt een retourperiode van 14 dagen na ontvangst voor een volledige restitutie. Zorg ervoor dat het product ongebruikt, in de originele verpakking en in verkoopbare staat verkeert om voor retournering in aanmerking te komen. De verzendkosten voor retournering zijn voor uw rekening.

Op Maat Gemaakte Bestellingen

Bij op maat gemaakte bestellingen heeft u een annuleringsperiode van 4 uur na het plaatsen van de order. Na deze periode van 4 uur starten we met de productie en is annulering of retournering niet meer mogelijk. Deze snelle verwerking zorgt ervoor dat we uw bestelling tijdig kunnen bezorgen.

We begrijpen de unieke aard van op maat gemaakte producten. Daarom bieden we onder andere gratis kleurstalen aan. Als uw op maat gemaakte product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons opnemen. We zetten ons in om samen met u een oplossing te vinden, zoals eventuele aanpassingen.

Schade of Defecten

Indien uw op maat gemaakte gordijnen bij ontvangst beschadigd of defect zijn, verzoeken we u direct contact met ons op te nemen. We verstrekken een gratis retourlabel voor het terugsturen van het beschadigde of defecte product. Na ontvangst en inspectie zullen we, indien nodig, het product vervangen door een identiek exemplaar. Als dit niet mogelijk is, bieden we een vergelijkbaar alternatief of volledige restitutie, inclusief verzendkosten.

Retourprocedure

Voor retouren of meldingen van beschadigde/defecte producten kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@hes-horren.com of bezoek onze contactpagina. We assisteren u graag bij het retourproces, bieden duidelijke instructies en beantwoorden al uw vragen.

Retouradres

Grensstraat 2C – 24, Het Goor, 7041 GZ ‘s- Hollanda / Heerenberg

0
    0
    Offerte aanvragen
    Je winkelmand is leeg
    Scroll naar boven